Aradığınız bütün iplik marka ve çeşitleri Spagetti Yarn'da sizleri bekliyor! Nako, Alize, Gazzal, Himalaya, YarnArt markalarına da Spagetti Yarn web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.


Nako marka Nako Elit Baby, Nako Bebe, Nako Pırlanta, Nako Süper İnci, Nako Bonbon Kristal ve Nako Bonbon Classic iplik çeşitlerini artık web sitemizden kolayca satın alabilirsiniz. Gelin bu güzel Nako ipliklerini birlikte inceleyelim. Nako Elit Baby her türlü tığ veya şiş işi projelerinizde kullanıma uygun bir iplik türüdür. %100 Premium Anti Pill Akrilik içeriği sayesinde tüylenme yapmayan bu iplik alerjisi olan çocuklarda, bebek ve yetişkinlerde kullanılabilir. 29 çeşit renge sahip olan bu ipliğimizin uzunluğu 250 metre, ağırlığı ise 100 gramdır. Nako Bebe, birbirinden güzel 24 farklı renk seçeneği ve %100 premium akrilik yapısı ile gözde ipliklerden biridir. Sonbahar ve kış aylarında her türlü bebek ürünü için tercih edebilirsiniz. 100 gram ağırlığında ve 360 metre uzunluğundadır. 43 farklı renk çeşidi ile Nako Pırlanta her türlü tığ veya şiş işi projelerinizde kullanıma uygun bir iplik türüdür. Parlak ve yumuşak yapısı ile mevsim kullanılabilir. 100 gram ağırlığında, 225 metre uzunluğundadır. 38 farklı renk seçeneği ile Süper İnci en sevilen Nako iplikleri arasında yer almaktır. Yünlü içeriği ile sonbahar ve kış sezonu için mükemmel bir ipliktir. Süper İnci iplik ile yapabileceklerinizin sınırı yoktur. 260 metre uzunluğunda 100 gram ağırlığında olan ve %25 yün ve %75 premium akrilik içeriğine sahiptir. 28 farklı rengi ile Bonbon Kristal en sevilen Nako iplikleri arasında yer almaktır. 475 metre uzunluğunda ve 100 gram ağırlığında olup %100 akrilik içeriği ile her mevsim kullanıma uygun bu iplik giyim ürünleri örmek için ideal bir iplik türüdür. 44 farklı renk seçeneği ile Nako Bonbon Classic’i soğuk kış ayları için tasarlayacağınız her türlü tığ veya şiş işi projelerinizde kullanabilirsiniz.

YarnArt Jeans ipliklerini de artık kolayca web sitemiz üzerinde sipariş verebilirsiniz. 45 farklı renk seçeneği ve hafif ve yumuşacık dokusu sayesinde örgü severlerin en çok tercih ettiği ipler arasında yer almaktadır. Bebeğinizin hassas cildine uyumlu bir yapıya sahiptir. Gönül rahatlığı ile bebek kıyafetleri ve sevimli Amigurumi oyuncak yapımında tercih edebilirsiniz. YarnArt Jeans pamuk içeriği ve hafif yapısı ile yazlık ürünler ve battaniye gibi büyük ölçülerdeki işlerinizde de kullanabilirsiniz. Aynı zamanda punch nakışı için de uygun olan Jeans’in yumuşaklığı ve kolay tüylenmemesi, uzun yıllar kullanmanızı sağlar.

5 farklı soft renk seçeneği ile kolaca web sitemizde inceleyip satın alabileceğiniz Himalaya Dolphin Baby iplikler kadifemsi bir yapıya sahiptir. OEKO-TEX standartlarına göre üretilen bu ipliğin içeriğine zararlı kimyasallar yer almadıpı için bebeklerin ağız ile temasında hiçbir sakınca yoktur. Battaniye, atkı, bere, bebek üst giyim, amigurumi vb. tasarımlar için oldukça uygundur.

Yumuşak, dolgun bir sonbahar ve kış ipliği olan Gazzal Viking iplikler ile sıcak tutan şallar, hırkalar, kazaklar, şapkalar, atkılar veya battaniyeler örebilirsiniz. 6-10mm kalınlığında tığ veya şiş ile sadece bir günde hızlı ve kolay bir şekilde bir atkı veya bere örebilirsiniz. Ürün çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir. 14 farklı renk seçeneği ile Sevilen Alize ipliklerini de Spagetti Yarn farkı ile siz örgü severlerimiz ile buluşturuyoruz.

9 farklı renk seçeneği ile Alize Angora Gold, 13 farklı renk seçeneği ile Alize Diva Bebe, 45 farklı renk seçeneği ile Alize Superlana Maxi, 22 renk seçeneği ile Alize Cotton Gold Batik ve 24 renk seçeneği ile Alize Cotton Gold ipliklerde artık web sitemizde hizmetinizde. İpliklerin tüm detayları için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Örgü ve sevgi ile kalın.