Bir Bobin Bir Şal ( Soft Cake İpi)

Soft Cake ipi bir bobin bir şal ile piyasanın en sevilen ipleri arasında yer almaktadır. Bir bobin bir şal denildiğinde örgü severlerin birçoğu şaşırabilir. Hatta bazıları buna inanmayabilir ancak Spagetti Yarn tarafından üretilen Soft Cake ipi ile sadece bir bobin kullanarak bir şal üretmek mümkündür. Saatler içerisinde en şık şal modelini rahatlıkla örmenize imkan sağlayan Soft Cake ipi, sadece bir bobin kullanarak en ekonomik şekilde şal tasarlamanız için sizlere önemli bir fırsat sunmaktadır.

Örgü şal modelleri, kadınların en severek kullandığı aksesuarlar arasında yer almaktadır. Özellikle sonbahar – kış kombinleri için sizi sıcak tutarken aynı zamanda şık gösterecek bir aksesuar arayışındaysanız şal en iyi seçenektir. Peki, bir sezon boyunca keyifle kullanabileceğiniz şal modellerini kendiniz üretmek istemez misiniz? El yapımı, örgü şal modelleri oldukça yüksek fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Sizler de bir şal için ciddi rakamlar ödemek istemiyorsanız Spagetti Yarn Soft Cake ipi ile kendi şalınızı tasarlamaya başlayabilirsiniz.

Çeyizlik şal modelleri, gelin şal modelleri gibi birçok farklı modeli Soft Cake ipi ile rahatlıkla tasarlayabilirsiniz. Birçok farklı modelde rahatlıkla kullanım kolaylığını sunmasının en önemli sebebi içeriğinde sahip olduğu renk harmonisidir. Renk geçişlerinde yakalamış olduğu ahenk sayesinde ileri örgü teknikleri bilmeseniz dahi örgü şal modellerine bu ip çok yakışacaktır. Piyasada Spagetti Yarn Soft Cake ipi yerine tercih edilebilecek olarak görülen iplerden ancak 2 – 3 bobin harcadığınız zaman bir şalı tamamlamanız mümkün olacaktır. Ancak Spagetti Yarn Soft Cake ipi ile bir şal örmek için sadece 1 bobin sipariş vermeniz yeterli olacaktır. 2 – 3 bobin sipariş vererek diğer markalarla tek bir şal sahibi olabilirken Spagetti Yarn soft cake ile 2 – 3 çeşit şal üretebilirsiniz.




Oldukça geniş bir renk skalası içerisinde satışa sunulan Soft Cake ipi modellerini Spagetti Yarn web sitesi üzerinden inceleyerek sipariş edebilirsiniz. İster tığ ister şiş kullanarak kendi şalınızı sadece bir bobin kullanarak tasarlayabilirsiniz. İlk kez şal örecek olan müşterileri de düşünen Spagetti Yarn, Youtube kanalında şal nasıl örülür sorusuna da detaylı, özenle hazırlanan bir video ile yanıt vermektedir. Soft Cake ipi kullanarak yapabileceğiniz şal modellerini incelemek için Spagetti Yarn Youtube kanalına giriş yapabilir, ücretsiz olarak bulunduğunuz her yerden, her an videolara ulaşabilirsiniz.

Daha önce örgü şal yapımı konusunda deneyimi olmayan kişiler, örgü şalları üretmenin zor ve uğraştırıcı olduğunu düşünmektedir. Ancak oldukça basit tekniklerle, kısa süre içerisinde şal modellerinizi rahatlıkla kendiniz örebilirsiniz. En basit örgü tekniklerinde bile hazır şallarla yarışacak şıklığa sahip olan Soft Cake ipi renk harmonisi sayesinde örgü modelinizi de olduğundan daha havalı gösterecektir. Kendiniz için zevkinize ve kombinlerinize en uygun şalları, bu iple rahatlıkla üstelik tahmininizden de daha kısa süre içerisinde tasarlayabilirsiniz.

Şallar, kadınların gardıroplarında önemli bir tamamlayıcı parçadır. Şallarda renk ve desenler, örgü tekniğinizi daha gösterişli bir hale getirmenize yardımcı olacaktır. Soft Cake ipi kullanarak örgüye yeni başlayanlar bile 1 bobinden, renk harmonisi sayesinde göz alıcı şal yapımında zorlanmadan rahatlıkla örgü yapma şansı elde etmektedir. Geniş renk harmonisi farklı bobinler tercih ettiğiniz zaman gardırobunuza birbirinden farklı şal modellerini 1 bobin harcayarak en ekonomik fiyatlara üretmeniz için kaçırılmaz bir fırsat sunmaktadır. Sizler de web sitesinden Soft Cake ipi ürünlerini inceleyerek en beğendiğiniz renk harmonisine sahip modelleri hemen sipariş edebilirsiniz.