Duvar Süsü Yapmak İçin En uygun İplik Hangisidir?

Duvar süsü son zamanlarda popüler olan bir ev süsüdür. Hemen hemen çoğu insanın evinde bulunan süslerini kendiniz yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Haydi gelin hep birlikte duvar süsü nasıl yapılır onu öğrenelim.

Duvar süsü yapmak için en uygun iplik Makrome Strıng Tarama İpi, Makrome Rope Halat İp, Makrome Braıded ve XXLace iplikler başlıca yer almaktadır. Birbirinden farklı renk seçenekleri olan bu iplikleri Spagetti Yarn internet sayfasından ulaşabilirsiniz. https://www.spagettiyarn.com/ Duvar süslerinde genel olarak şeker beyaz’ı tonları tercih edilmektedir. Tabi bu durum kişiden kişiye göre farklılık göstermektedir. Spagetti Yarn sayfasından seçmiş olduğunuz ipliklerden herhangi bir tanesi ile harikalar yaratabilirsiniz.

Spagetti Yarn makrome ipliklerini birazcık tanıyalım: Makrome Rope 7 farklı kalınlığa sahiptir ve 11 renk seçeneği vardır. Bu kalınlıklar; 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm ve 10mm'dir. Natural renk hariç tüm renkler %80 pamuk, %20 polyester içermektedir. Ancak natural rengimiz %100 pamuktur.

Makrome String Tarama İpi, adından da anlaşılacağı gibi tek büküme sahiptir. Bu ürünün temel özelliği kolay taranmasıdır. Ürünler bobin şeklinde sunulur ve 2-3mm 250g, 4-5mm 330g ağırlığındadır. 11 renk seçeneği vardır, farklı kalınlıklar mevcuttur. Bunlar 2mm, 3mm, 4mm, 5mm’dir. Natural renk hariç tüm renkler %80 pamuk, %20 polyesterdir. Ancak natural rengimiz %100 pamuktur.

Makrome Braided ailenin son üyesidir, örgülü bir yapıya sahiptir. Ürün 6mm kalınlığındadır. Ürünler bobin şeklinde sunulur ve her bobin 250g ağırlığındadır. 11 renk seçeneği vardır. Natural renk hariç tüm renkler %80 pamuk, %20 polyestedir. Ancak natural rengimiz %100 pamuktur.

%100 pamuklu olması elinizi de ağrıtmayacak ve ördükçe örmek isteyeceksiniz.

 Duvar süsünüzün oluşması için bir çemberden ya da bir Makrome Ahşap Çubuk’tan yardım alabilirsiniz. Spagetti Yarn sayfasında mevcut olan bu çemberlerin ve çubukların birden fazla çeşidi ve boyları bulunmakta, siz boyutunu nasıl ve ne ölçüde yapmak istediğinize karar verdikten sonra Spagetti Yarn sayfasından çember seçebilirsiniz.

Dilerseniz sizler için hazırladığımız youtube videosunundan yardım alabilirsiniz.

5 Dakikada Makrome Duvar Süsü Yapıyoruz! - YouTube bu bağlantıya tıklayarak sizlerde 5 dakikada duvar süsü yapabilirsiniz.

Spagetti Yarn iplikleri doğa dostu olduğu gibi bütçenizi de düşünmekte. Oldukça uygun fiyatlı olan bu ürünleri sakın kaçırmayın. Spagetti Yarn makrome ipleri ile evinize ayrı bir hava katabilirsiniz. Sadece sizler için değil sevdikleriniz için de güzel birbirinden farklı hediyeler yapabilirsiniz. Her şeyi siz hayal edin ve Spagetti Yarn iplikler ve diğer malzemeleri de bizler size ulaştıralım.

Çember şeklinde duvar süsü yapmak istemezseniz bir diğer youtube videomuz:

Makrome Duvar Süsü Nasıl Yapılır? ( Ev Dekorasyonu Fikirleri) - YouTube

Sizlerde birbirinden farklı duvar süsleri ile evinize şıklık katacaksınız. Sevdiklerinize de hediye aramak yerine Spagetti Yarn sayfasından seçmiş olduğunuz ipler ile harika hediyeler örmeye başlayacaksınız. Böylelikle hem kendinizi sevindirecek hem de sevdiklerinizi sevindireceksiniz.

En çok tercih edilen renkler arasında şeker beyazı rengimiz yer almaktadır. Tabi bu durum değişkenlik göstermektedir. Sizler evinize uygun renkte ipliklerden seçebilirsiniz. Birbirinden güzel ve farklı olan Spagetti Yarn ipliklerinden seçim yapmak biraz zor.

Eeee haydi o zaman ipliğinizi seçip birbirinden güzel duvar süsü yapmaya başlayın. Şimdiden kolay gelsin. Örmek huzur verir.