Evinize renk katacak konforlu puflar

Renklerin gücüyle evinizi samimi, sempatik ve misafirperver hale getirmeye ne dersiniz? Sadeliğin yanına biraz renk katarak ruhunuza ve gözünüze hitap edecek bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Spagetti Yarn’ın birbirinden farklı geniş renk yelpazesi ile bunlar oldukça kolay. Penye iplerinden herhangi birini seçip sizlerde örmeye ve hayalinizdeki pufları yapmaya başlayabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=LUOXIamVZyw&t=10s yapım aşamasını bu videodan izleyebilirsiniz. Malzemeleri tek tek toplamakla zaman kaybetmemeniz açısından Spagetti Yarn ekibi olarak sizler için bir puf kiti hazırladık.

Birbirinden renkli penye ipler sayesinde evinize ayrı bir hava katacak olan pufları sizlerde hayal gücünüzdeki gibi örmeye başlayabilirsiniz. Piyasada bulunan puflar oldukça pahalı olduğundan dolayı kendiniz örerek daha uygun fiyatla kendi pufunuza sahip olabilirsiniz. Evinize ayrı bir hava katacağından eminiz. Piyasada istediğiniz modeli bulmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu yüzden dolayı sizlerde Spagetti Yarn sayfasından beğenmiş olduğunuz ve evinize uyacak olan iplerden kendinize bir puf örebilirsiniz. Hem evinize hem zevkinize uygun olan modeli sadece hayal edin ve bir an önce örmeye başlayın. Kendi eviniz dışında sevdiklerinize de bir hediye olarak birbirinden renkli puflarda yapabilirsiniz.

İsterseniz yuvarlak isterseniz kare şeklinde de yapabilirisiniz.  Bu tamamen size kalmış bir durum. Üstelik evinizde kullanmadığınız yastıklarla içlerini doldurabilirsiniz. Böylelikle kullanmadığınız yastıkları değerlendirmiş ve evinizde yer açmış olursunuz.


Sizlere harika bir önerimiz var!
Spagetti Yarn web sitesinde sizler için hazırladığımız puf kitini hemen inceleyin;

https://www.spagettiyarn.com/puf-kiti-siyah

 Puf Kiti içeriği;

-          3 adet büyük boy Spagetti Yarn Penye İplik

-          1 adet 10mm şiş

-          1 adet astar kumaşı

-          1 metre astar kumaşı

-          Kılavuz

 

Penye ip ile öreceğiniz puflar evinize dekoratif anlamda şıklık katacağı gibi konforlu bir alternatif sunmaktadır. Kitap okurken, televizyon izlerken, örgü örerken sırtınızı yaslayıp pufunuzda keyfinize bakabilirsiniz. 

Puf kitinde anlatım kılavuzundaki adımları takip ederek 3 adet büyük boy spagetti yarn penye ip ile kendi pufunuzu hemen örmeye başlayın!  Web sitesinde siyah renk için kit oluşturulmuştur ancak siz farklı renkte penye ipler alarak dilediğiniz renkte de örebilirsiniz. Tamamen kendi zevkinize bağlı. Daha detaylı anlatım için spagetti yarn Youtube kanalını ziyaret etmeyi unutmayın!