Spagetti Yarn Fenomen Sayfası olarak da bilinen Influencerİş Birliği Programı sayfamız ile Spagetti Yarn ürünlerimiz arasından kullanıp beğendiğiniz herhangi bir ürünümüzü popüler sosyal medya ağlarından biri olan Instagram üzerinden takipçileriniz ile paylaşarak yine Spagetti Yarn ürünlerimizi satın almak için kullanabileceğiniz indirim kuponları kazanacağınızı biliyor musunuz? Siz de Fenomen Sayfası üzerinden indirim ve S-Para kazanmak ve kazanacağınız paralar ile birbirinden güzel Spagetti Yarn ürünleri satın almak istiyorsanız hemen www.spagettiyarn.com web sitemizde yer alan başvuru formunu doldurun ve bizimle iletişime geçin! Spagetti Yarn Fenomen Sayfası’nın sürprizleri sadece bununla da sınırlı değil. Sizin ile birlikte takipçilerinizi de düşünerek paylaştığınız ürünlerle takipçilerinizin de S-Para kazanmasını sağlayan bir sistem oluşturduk. Oluşturmuş olduğumuz sistem ile takipçilerinizin paylaştığınız Spagetti Yarn ürünlerinden satın alması üzerine hem onlar hem de siz kazanacaksınız. Yanlış duymadınız hem siz hem de takipçileriniz indirim kuponu kazanacak. Size ve takipçilerinize özel olarak tanımlanacak indirim kodlarının yanı sıra bu indirim kodları ile yaptığınız her Spagetti Yarn alışverişiniz de hesabınıza S-Para bakiyesi yüklenecektir. Bu sayede paylaştıkça hem siz hem de takipçileriniz kazanacak ve kazandıkça daha da çok kazanacaksınız.

Peki Influencer İş Birliği Programı’na nasıl dahil olunur? Influencer İş Birliği Programı’na dahil olmak çok kolay. Influencer İş Birliği Programı’na dahil olabilmek ve paylaştıkça kazanmak için gerekli birtakım şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar oldukça kolay. Bu kolay şartları sağladığınız taktirde paylaştıkça kazanmaya doyamayacaksınız. Gelin bu şartlara hep birlikte bakalım.

- Öncelikle ilk şart olarak bir Instagram hesabınız olmalı ve bu hesabı gerçekten aktif olarak kullanıyor olmalısınız.

- Sağlamanız gereken ikinci şart Instagram’da takipçi sayınızın en az  20 bin kişi olması gerekmektedir.

- Bir diğer şart olarak Instagram takipçilerinizin, postlarınıza gelen yorum ve beğenilerin, hikâye izlenmelerinizin tamamı organik olmalıdır.

- Son şart olarak diğer üç şartı da sağlıyorsanız Spagetti Yarn web sitemizde sağ üstte bulunan Influencer İş Birliği Programı bölümünde yer alan Influencer İş Birliği Programı katılım formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurarak bize iletmeniz gerekmektedir.

Aklınıza takılan tüm sorular ve merak ettiğiniz detaylar için dilerseniz web sitemizde yer alan Spagetti Yarn Canlı Destek hattından dilerseniz de yine web sitemizde yer e-posta adresimiz ya da sosyal medya hesaplarımızdan bizlerle iletişime geçebilir ve sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Spagetti Yarn web sitemizde sağ üstte bulunan Influencer İş Birliği Programı Bölümü’nde yer alan formda doldurmanız gereken bilgiler sırasıyla şu şekildedir. Ad, Soyad, E-Posta Adresiniz, Telefon Numaranız, T.C. Kimlik Numaranız, Instagram Hesap Adınız, ( örneğin: instagram.com/ ), Doğum Tarihiniz ve Adresinizi yazdıktan sonra Doğrulama Kodu bölümünden doğrulamayı yaptıktan sonra hemen altta olan başvuruyu tamamla butonundan başvurunu tamamlayarak bizden güzel haberler beklemeye hazır olabilirsiniz.