Yumuşak dokusu ile dilediğiniz alanda minik dokunuşlar yapabileceğiniz Spagetti Yarn Mercerized Cotton iplikler 11 farklı renk seçeneği ile 20 gram ağırlığında Spagetti Yarn Mercerized Cotton Mini 10'lu paketler halinde ve 24 renk seçeneği ile 50 gram ağırlığında Spagetti Yarn Mercerized Cotton ile tekli halde örgü severlerin beğenisine sunulmuştur. Mercerized Cotton ipliklerin içeriğinde yüzde yüz pamuk olması nedeni ile örgü severlerin yaygın olarak ilgisini çekmektedir. Mercerized Cotton ip ile ördüğünüz örgü projelerde duruşu ve pamuk içeriğine sahip yapısıyla akıcı ve şık bir görünüm elde edersiniz. Yumuşacık, parlak ve hafif yapısı sayesinde yaz aylarının vazgeçilmez iplik türüdür.

Spagetti Yarn Mercerized Cotton iplikler ile çocuklarınız için rengarenk sağlıklı oyuncaklar, battaniyeler tasarlayabilir, terletmeyen ve kaşındırmayan dokusu ile yaz aylarında kullanılan örgü ürünlerinde tercih edebilirken yetişkinler için de harika bluzlar, mayolar için tercih edebilirsiniz. Harika dokusu, yumuşacık ve ince yapısı ile yaz aylarında vazgeçilmeziniz olurken solmayan renkleri ve çabuk kuruma özelliği ile de rahatlıkla yıkayabileceğiniz bir iplik türüdür. Örgü giyim projelerine ek olarak evinize farklı bir hava katmak için Spagetti Yarn Mercerized Cotton ile minik projeler tasarlayarak evinizde minik dokunuşlar yapabilirsiniz. Birbirinden güzel ve canlı renkleri ile özellikle punch projelerinizde harikalar yaratmanızı sağlamaktadır. Punch kolye ve yüzük gibi aksesuar yapımında, tişört ve çanta gibi ürünlerin punch süsleme işlemlerinizde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Spagetti Yarn Mercerized Cotton iplikleri hem şiş hem de tığ ile örmesi çok kolaydır. Akışkan dokusu ile tığda ve şişte takılma yapmayarak örüm kolaylığı sunar. Spagetti Yarn iplikleri geniş renk skalası ile amigurumi, punch ve her türlü yetişkin ya da bebek projeleriniz için mükemmel bir seçimdir. Mercerized Cotton ile amigurumi başta olmak üzere
bebek ürünleri ve yazlık giysilerin yanı sıra kırlent kılıfı, battaniye ve supla gibi ev tekstili ürünlerini de rahatlıkla örebilirsiniz. Herhangi bir sökülme, tüylenme ve vücutta kaşıntı yapmayan bu ip oldukça dayanaklı bir yapıya sahiptir.

Kombinlerinize ve evinize minik dokunuşlar yapmanızı sağlamak için özenle üretilen Mercerized Cotton iplikler ile yapacağınız tasarımlarda 2,5 ya da 3 numara şiş kullanabileceğiniz gibi 3 ya da 4 numara tığ da tercih edebilirsiniz.

Geniş renk skalası sayesinde Spagetti Yarn Mercerized Cotton ipliklerden aradığınız rengi kolayca bulup dilediğiniz tasarımı kolaylıkla elde edebilirsiniz. %100 pamuk olmasına rağmen biraz sert bir yapıya sahip olması nedeni ile Mercerized Cotton ipliklerin örülmesi de daha kolaydır. Yapısı ve büküm tekniği nedeni ile ayrılmayan iplikler bir bütün halinde olduğu için örüm kolaylığı ile örgüye yeni başlayanlar tarafından da çok tercih edilmektedir. Sizde Mercerized Cotton iplikler ile örgü örmenin keyfine varmak ve kombinlerinize, evinize harika minik dokunuşlarda bulunmak adına birbirinden güzel renkleri ile Spagetti Yarn Mercerized Cotton ipliklerden sipariş verebilirsiniz. Spagetti Yarn Mercerized Cotton ipliklere sahip olmak için web sitemiz Spagetti Yarn’ı ziyaret etmeyi unutmayın. Spagetti Yarn.com web sitemiz aracılığı ile birçok çeşit koton örgü ipi seçeneğini Spagetti Yarn olarak size uygun fiyatlar ve yüksek kalitede sunmaya çalışmaktayız. Spagetti Yarn Web sitemizden ve yine aynı isimli Youtube kanalımıza abone olarak bizi takip etmeyi unutmayın. Birbirinden güzel renkleri ile Mercerized Cotton ipliklerimiz ile örgü örmenin keyfine varın!