Örgüye yeni başlayanlar için ideal ip türü; Penye iplik

 Penye ip, örgü dünyası içerisinde son yıllarda en popüler ip çeşitleri arasında yer almaktadır. Çantadan paspasa ve ev dekorasyonların da ve birçok farklı projede sevilerek kullanılan penye ip modelleri, dokuları ile sıklıkla tercih edilmektedir. Örgüye yeni başlayan insanlardan çoğunun karşısına birbirinden farklı modellerde penye ip çıkıyor. İlk defa penye ipten örgü örecek olan kişiler, hangi penye ipi seçmeleri konusunda kararsız kalmaktadır. Penye ipten öreceğiniz projeler için şık bir tasarım olması için penye ipin kalitesine dikkat etmeniz gerekmektedir. Spagetti Yarn, üretmiş olduğu tüm modellerde olduğu gibi penye ip seçeneklerinde de en kaliteli seçenekleri sizler için web sitesinde satışa sunmaktadır.  www.spagettiyarn.com Geniş ürün çeşitliliği, renk çeşitliliği ve kalitesi ile bilinen Spagetti Yarn Penye İp modelleri, en çok tavsiye edilen penye ipler arasında yer almaktadır.

Birbirinden şık tasarımlar yapmanız için sizlerde Spagetti Yarn sayfasından beğendiğiniz penye ip modellerinden seçebilirsiniz.  Üstelik geri dönüşümden elde edilen Spagetti Yarn penye ipleri, doğa dostudur. Aynı zamanda fiyat bakımında da oldukça uygun satışa sunulan bu penye ip modelleri, her bütçeye hitap etmektedir. Fiyat performans açısından müşterilerinden tam not alan penye ip modelleri, %100 müşteri memnuniyeti ile tanınmaktadır. Spagetti Yarn penye ip modelleri içerisinde satışa sunulan ürünler en popüler moda renk ürünleri olarak satışa sunulmaktadır. En çok tercih edilen renklerden birkaç tanesi bebe mavi, bebe pembe ve şeker beyaz olarak bilinmektedir. Tabi ki bunlar sadece bir örnek. Sizin hoşunuza giden başka renklerde olabilir. Bunun için Spagetti Yarn ekibi sizler için birbirinden farklı renkler üretmektedir.


Penye ipleri birçok farklı örgü projesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 
Penye ipten paspas modelleri en yaygın modellerin arasında yer almaktadır. Bunun dışında sepet, puf, çanta gibi birçok farklı örgü projesini penye ipleri kullanarak rahatlıkla örebilirsiniz. Penye ip kalitesinde dayanıklılık ve esneklik çok büyük bir önem taşımaktadır. Kalite bakımından en yüksek standartlara uygun ürün seçeneği olarak çıkan Spagetti Yarn penye ip çeşitlerini en şık modelleri örerken rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kalitesinin yanı sıra aynı zamanda birbirinden farklı renk seçenekleri ile de geniş bir imkân sağlayan penye ip modelleri, oldukça popüler seçenekler olarak tercih edilmektedir.

Geri dönüşüm ipliklerinden elde edilmiş olan Spagetti Yarn penye iplerinin tercih edilmesindeki en önemli sebep ise sert ve yapılı bir dokuya sahip olmasıdır. Böylelikle penye ipten çanta, paspas, cüzdan, sepet gibi daha birçok projeniz daha şık ve kullanışlı bir görünüme sahip olacaktır. Sert dokusu sebebiyle daha tok bir görünüme sahip olmasını istediğiniz örgü modellerinde daha sık tercih edilmektedir. Piyasadaki örneklerinden ayıran en önemli özelliği örerken esnek bir yapıya sahip olmasıdır. Elleriniz yorulmadan örebilirisiniz. Böylece penye ipler ile çalışmak örgü severler için oldukça kolay bir hale gelmektedir. Kalitesiz, dokusu ve yapısı kötü olan penye iplerde penye dokusu nedeniyle modelin istendiği gibi durmaması, çok zor örülmesi gibi problemler ile sürekli karşılaşılmaktadır. Ancak Spagetti Yarn penye ip çeşitlerinde böyle bir sorun yaşanmamaktadır. Piyasada %100 müşteri memnuniyeti ile dikkat çeken ürünler olarak ön plana çıkmaktadır.

O zaman sizlerde Spagetti Yarn sayfasından bir veya birkaç adet penye ip seçerek kendinizi ve evinizi şımartmaya başlayın.

#Örmekhuzurverir