Aradığınız tüm örgü aksesuarları Spagetti Yarn’da! Harika örgü projeleriniz için, en az örgü projeleriniz kadar güzel tamamlayıcı aksesuarlar web sitemizde sizlerle. Spagetti Yarn her geçen gün aksesuar ürünleri yelpazesini genişleterek daha fazla ürün çeşidi ile örgü projelerinize farklılık katmaya çalışıyor. Örgü projelerinizin tamamlayıcısı olan tüm aksesuarlara tek tıkla Spagetti Yarn web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Her projeye uygun aksesuar ile örgülerinize kolayca daha farklı bir hava katabilirsiniz


Yüze yakın aksesuar ve yardımcı ürün listesi ile aradığınız her şeyi bulabileceğiniz web sitemizde kategorinin Çok Satanları arasında yer alan ürünleri inceleyerek son zamanlarda trend olan ürünlere de kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kategorinin Çok Satanları arasında sırasıyla Amigurumi Siyah Burun 10’lu paket, Renkli 5 Çift Amigurumi Cam Göz 10 mm, Amigurumi İğne Seti 10, 12, 15 cm, 2’li Amigurumi Çıngırak, Hayvan Figürlü Mezura, 2'li Ahşap Halka, 10'lu İlmek Belirleyici Düz, 2'li Dikilebilir Mıknatıslı Çıt Çıt, 2'li Suni Deri Çanta Askısı (70 cm),
 6'lı Handmade Yazılı Kahverengi Suni Deri Etiket, Ahşap Makrome Çemberi yer almaktadır. Son zamanların moda örgü projeleri Amigurumi ve Makrome aksesuarlarının tamamına buradan kolaylıkla ulaşabilir ve üstün kalite de uygun fiyata satın alabilirsiniz.


Aksesuarlar Bölümümüz siz örgü severlerimiz aradıkları tüm aksesuar ve yardımcı malzemelere daha kolay ulaşabilsin diye kategorilere ayrılarak düzenlenmiştir. Şişler ve Tığlar, Makrome Aksesuarları, Amigurumi Malzemeleri, Çanta Aksesuarları, Boncuklar, Düğmeler, Punch Malzemeleri, Sepet Tabanları ve Yardımcı Malzemeler olmak üzere 9 farklı kategoriye ayrılmıştır. İhtiyacınız olan aksesuara ve yardımcı malzemeye bu kategorilere tıklayarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


Yapacağınız farklı örgü tasarımlar için satın alacağınız Spagetti Yarn aksesuarları ile çevrenizdekilere de ilham verebilirsiniz. Amigurumi ve Makrome projelerinin yanı sıra diğer şiş ve tığ örgü projelerinde de kullanılan başlıca aksesuarların dışında tüm hobi aktiviteleriniz için gereken yardımcı malzemeleri de Spagetti Yarn’da bulabilirsiniz. Spagetti Yarn siz örgü severlerin işlerini kolaylaştırmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri bir arada barındırıyor. Makastan mezuraya, dikiş iğnesinden çengelli iğneye, kurdeleden boncuğa kadar birçok malzemeyi de spagetiyarn.com web sitemizde yer alan aksesuarlar bölümü’nden temin edebilirsiniz.


Aklınıza gelen tüm farklı örgü projelerinde kullanabileceğiniz farklı renk ve tür de birçok alternatifi bir arada bulabilirsiniz. Farklı malzeme ve boyut seçenekleri ile arzu ettiğiniz tüm ürünleri tek bir yerden kolayca temin etme imkanına sahipsiniz. Örgü aksesuarları denildiğinde akıllara sayısız çeşitte ürün gelmektedir. Farklı iplik çeşitlerimiz gibi farklı örgü projeleri için farklı tamamlayıcı ve yardımcı aksesuarları da siz örgü severler için sitemizde bulundurmaya özen gösteriyoruz.


Örneğin bir Amigurumi tasarımı için gerekli olan vidalı göz, burun, çıngırak, vikvik, emzik klipsi başta olmak üzere Amigurumi aksesuarlarının pek çoğuna aksesuarlar bölümü’nde yer alan Amigurumi Malzemeleri sekmesinden ulaşabilirsiniz. Yaptığınız Amigurumi Projenizin daha gerçekçi ve daha güzel görünmesi için Amigurumi Cam Göz, Amigurumi Plastik Gözlük ve Amigurumi Plastik Burun alabilirsiniz Buna ek olarak Amigurumi aksesuarlarının yanı sıra yardımcı malzemelerine de yine bu sekmeden ulaşabilirsiniz. Yine aynı şekilde trend örgü projelerinden biri olan Makrome tasarımları için de gerekli olan tüm ürünlere aksesuarlar bölümü’nde yer alan Makrome Aksesuarları sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Birbirinden güzel ve şık örgü projeleriniz için gerekli tüm aksesuarları Spagetti Yarn ‘dan temin ederek yaratıcılığınızı ortaya koymanın tam zamanı.
Projelerinizin Tamamlayıcısı Spagetti Yarn Aksesuarların tamamına ulaşmak için www.spagettiyarn.com web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.