Spagetti Yarn Pure Cotton %100 üstün kaliteli pamuktan üretilen, yumuşacık her mevsim kullanılabilen bir üründür. Hem şiş hem tığ kullanarak tasarımlarınızı gerçekleştirebileceğiniz bu iplik ile hayata geçireceğiniz örgü projeler için 3 mm tığ ya da şiş tercih edebilirsiniz. 50 gram ağırlığında 125 metre uzunluğunda olan bu mükemmel ip, hafif ve terletmeyen yapısı ile bebek ürünlerinin yanı sıra yetişkin örgü projeleri için de çokça tercih edilmektedir. Yumuşak dokusu ve hafif yapısı ile örmeye başladığınızda ilmeklerin tığ üzerinde akışına hayran kalacak ve bu muhteşem ipliği elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.


Spagetti Yarn Pure Cotton’un dokusuna ve renklerine hayran kalan örgü severlerimiz bu iplik türü ile neler yapabileceklerini merak ediyorlar. Spagetti Yarn Pure Cotton ile aklınıza gelen her türlü örgü projeyi hayata geçirebilirsiniz. Her cinsiyet ve her yaş grubuna uygun örgü projeler yapabileceğiniz bu iplik ile tamamladığınız projeleri en sıcak yaz günlerinde dahi güven ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. 25 renk seçeneğine sahip Spagetti Yarn Pure Cotton ile bebekler için amigurimi, yelek, hırka, battaniye gibi bebek ürünleri tasarlayabileceğiniz gibi; yetişkinler için bahar ve yaz aylarında da kullanabilecekleri hırka, şal, yelek, bluz ve hatta yazın denizden çıktıklarında dahi rahatlıkla kullanabilecekleri pareolar tasarlayabilirken ev aksesuarlarında da Spagetti Yarn Pure Cotton’u güvenle tercih edebilir, koltuk battaniyesi, punch gibi farklı örgü ev projeleri hayata geçirebilirsiniz.

               

Spagetti Yarn Pure Cotton ile Muhteşem Hırkalar yapmaya ne dersiniz? Son zamanların moda hırkası ve lüks markalarda yüksek fiyatlara satılan kare motifli hırkaları uygun fiyatla ve kendi el emeğiniz ile kolayca Spagetti YarnPure Cotton ile yapabileceğiniz biliyor muydunuz? Hiç iplik kopartmadan kolaylıkla örebileceğiniz bu kare motifli hırkalar ile kış aylarında hem hiç üşemeyecek hem de çok şık olacaksınız. Bu örgü projeyi hayata geçirmek için ilk adım olarak Spagetti Yarn Pure Cotton’un birbirinden güzel 25 farklı renkleri arasından dilediğiniz dört rengi seçip bir de 3 mm temin etmeniz yeterlidir. Bu ürünlere web sitemiz Spagetti Yarn.com adresinden kolayca ulaşabilir ve tek tık ile satın alabilirsiniz. Ayrıca bu muhteşem hırkanın yapılışına da Spagetti Yarn Youtube kanalımızdan ulaşabilir ve her adımı buradan rahatlıkla takip ederek hırkanızı kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Seçtiğimiz iplerden biri ile sihirli halka yaparak örgümüze başlayabiliriz.

Ardından sırasıyla zincir çekip trabzan oluşturarak fıstıklar elde ederek örgümüze devam ediyoruz. İç kısmı için 8 fıstık yaptıktan sonra üstüne 8 fıstık daha yaparak toplamda 16 fıstığı tamamlayarak karemizin ikinci kısmına geçebiliriz. Yeni rengimizi elimize aldıktan sonra yine zincir çekerek ilmek oluşturmaya başlıyoruz ve ilk rengimizle ikinci rengimizi birleştirerek örgümüze devam ediyoruz. Üçüncü sıramızda da toplamda 16 tane fıstık elde ettikten sonra artık üçüncü rengimize geçebiliriz. Üçüncü rengimizde üçlü ve ikili trabzanlar yaparak ve köşeler oluşturarak dairemizi kare haline getiriyoruz. Bu aşamayı da tamamladıktan sonra motifimizin dördüncü aşaması için dördüncü rengimize geçerek ikili üçer tane trabzanlarla bu sırayı tamamlıyoruz. Bu şekilde istediğimiz uzunluğa göre dilediğimiz miktarda motif elde ederek motiflerimizi birleştirme aşamasına geçebiliriz. Birleştirme aşaması da oldukça kolay olan bu güzel ve şık hırkanın detaylarına Spagetti Yarn Youtube kanalımız üzerinden ulaşabilir ve aklınıza takılan tüm soruları buradan bize iletebilirsiniz.


Spagetti Yarn Pure Cotton’un birbirinden güzel 25 renginden dilediğinizi seçip kısa sürede keyifli örmenin zevkine varın. İç açıcı gök kuşağı renkleriyle desenleriniz hiç olmadığı kadar canlı ve çalışmalarınız hiç olmadığı kadar göz alıcı olacak. Spagetti Yarn Web sitemiz ve sosyal medya kanallarımız üzerinden bizi takip ederek örgüye dair tüm gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.