Pure Cotton İplikten Neler Yapılır?

Pure Cotton iplik ile neler yapılır konusundan önce sizlere Pure Cotton hakkında ufak bir bilgi vermek isteriz. Pure Cotton Spagetti Yarn’ın orijinal ipliklerinden birisidir. İçinde bulunan %100 pamuk oran’ı bu ipliği diğerlerinden ayıran en önemli özelliği arasında yer almaktadır. 50 gram ağırlığında 125 metre uzunluğundadır.

Nefes alan bir yapıya sahip ve asla terletmeyen yazlık, baharlık projeler örebilirsiniz. Projelerinizin her ilmeğinde canlı renklerinin iç açıcı hissini yaşatacak ve sağlamlığıyla sizi kendine hayran bırakacak. Spagetti Yarn Pure Cotton iplik hassas ciltleri bulunan insanlar için de gönül rahatlığıyla seçebileceğiniz hipoalerjenik bir ipliktir.

Sizler için Pure cotton ipliğin detaylı açıklaması olan bir video hazırladık.

https://www.youtube.com/watch?v=39CHTIXk75s  bu videodan Pure Cotton iplik hakkında fikir alabilirsiniz.

Şimdi ise neler yapabileceğiniz hakkında bilgiler verelim. Saf pamuk içeriğiyle bebeklerinize bebek battaniyesi örebilirsiniz. Bebeğinizin vazgeçilmez battaniyesi olacaktır. Sadece bebek battaniyesi değil sizler kendinize ve sevdiklerinize de birbirinden farklı battaniyeler örebilirsiniz. Sadece battaniye değil tabi ki. Birbirinden değişik şallar, hırkalar da örebilirsiniz. Yazlık ve baharlık hırkalar ve şallar. Sadece bunlarla sınırlı kalmıyor elbette. Aklınıza gelebilecek projeleri de hayata geçirebilirsiniz. Amirugumi’lerde yapabilirsiniz. %100 pamuk ipliğinden olan Pure Cotton iplikler sayesinde çocuklarınızın sağlığını da korumuş oluyorsunuz. %100 pamuk olduğundan dolayı örmekten keyif alacağınız projeler ortaya çıkacaktır. Hayal gücünüzü kullanarak sevdiklerinize ve kendinize sağlıklı ekonomik tasarımlar örebilirsiniz. Birbirinden farklı çeşit çeşit Pareo’lar da yapabileceğinizi biliyor muydunuz?  Tek yapmanız gereken dilediğiniz bir Spagetti Yarn Pure Cotton iplerinden herhangi birini veya birkaç tanesini seçip değişik projeler tasarlayabilirsiniz.

Ne yapmak istediğinize bir türlü karar verememiş olabilirsiniz. Bizde sizler için Pure Cotton iplik ile neler yapılabilirsiniz diye düşünüp bir video hazırladık, aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz;

https://www.youtube.com/watch?v=_xNT4OmXKJQ 

Bir çoğumuz son zamanlar da ki hırka ve şal fiyatlarında olan artışlarından haberdardır. Ve bazen isteğimiz model ya da bedenimize uygun ölçüyü bulamamaktayız. Bundan dolayı mağazalarda vakit kaybetmekten ziyade kendiniz size en uygun ve bütçenize uygun birbirinden değişik projeler yapabilirsiniz. Sizi sizden daha iyi tanıyan kimse yok. Bu yüzden sizlerde
Pure Cotton ipliklerden seçip en şık projelere başlayabilirsiniz. Eminim dışarıda satılan şal veya hırkalardan daha güzel olacaktır.

Bebek battaniyesi deyip geçmemek lazım. %100 pamuk olduğundan dolayı bebekleriniz için de sağlıklı battaniyeler örmeye başlayabilirsiniz. Onların hassas ciltlerine de zarar vermeyecek ve en önemlisi terletme yapmayacaktır.

Spagetti Yarn web sitesinde Pure Cotton ipleri ile tasarlayacağınız projeleri tamamlayabileceğiniz aksesuarlarda bulunmaktadır. Projelerinizi aksesuarsız bırakmayın eminim ki daha şık olacaktır.

Spagetti Yarn Pure Cotton iplerinin birbirinden canlı 25 renginden dilediğinizi seçebilirsiniz. Rengarenk projeler tasarlamanın tam zamanı. Hangi rengi seçeceğiniz hakkında bir fikriniz olmayabilir. Sizin için en çok tercih edilen renkleri söylemek gerekir ise; Pure Cotton Mercan, Pure Cotton Sarı, Pure Cotton Çağla Yeşil ve Pure Cotton Açık Mavi en popüler renkler arasında yer almaktadır. Sizlerde farklı projeler ortaya çıkartmaya ne dersiniz? Şimdiden kolay gelsin.

Örmek huzur verir.