Makrome Cake’in renk geçişleri, örgü severlerin dikkatini çeken detaylar arasında yer almaktadır. Renkli bir dünyanın kapısını aralayan Makrome Cake, en farklı ve göz alıcı renk seçenekleri ile beğeni toplamaktadır. Spagetti Yarn tarafından üretilen Makrome Cake, %80 pamuk içeriği ile de örgü projelerinde kaliteli seçenekleri önemseyen kişilerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Aynı zamanda oldukça bereketli yapısı, gramaj olarak piyasadaki benzer ürünlere ciddi bir fark atması, bu ipler ile yapacağınız projeleri daha da ekonomik bir hale getirmektedir. Daha az bobin harcayarak daha fazla örgü keyfi de sunan Makrome Cake, ekonomik fiyat politikası ile Spagetti Yarn web sitesinde satışa sunulmaktadır.

Benzersiz görünümü ile göz dolduran Makrome Cake, yumuşak renk geçişleri sayesinde örgü projelerinizi keyifli ve göz alıcı bir hale getirmektedir. Farklı renklerden mükemmel geçişler oluşturularak üretilen ip modeli, paspas, supla, şal, çanta gibi birçok farklı projede en iyi seçenek olacaktır. Geri dönüşümden elde edilen iplikler ile ürettiği her üründe doğa dostu üretim ilkelerine sahip olan Spagetti Yarn, Makrome Cake ürünlerinde de üretim kalitesi ile dikkat çekmektedir. Kendinden geçişli görünümü ile ebruli ip modeli olarak tanınan Makrome Cake renkleri, 5 farklı rengin mükemmel geçişi ile tanınmaktadır. Yumuşak ve hafif dokusu, kaşıntı yapmaması her türlü projede rahatlıkla kullanılmasına imkan tanımaktadır.

Makrome teknikleri kullanılarak üretilen örgü projelerinde en popüler olarak tercih edilen ip seçenekleri içerisinde Makrome Cake yaygın olarak tercih edilmektedir. Hem şiş hem tığ ile yapılan projelerde rahatlıkla kullanıma uygundur. Supla, runner, amigurumi gibi tüm örgü projelerine yakışan bir ip modeli olarak tanınmaktadır. Kalın bir yapıya sahip olması birçok farklı örgü projesinde rahatlıkla kullanılmasına da fırsat tanımaktadır. Benzersiz görünümü ile mavili, pembeli, siyahlı, morlu, turunculu, yeşilli başta olmak üzere oldukça geniş bir ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Farklı 5 rengin yumuşak geçişleri, örgü severlerin gökkuşağını andıran göz alıcı projeler üretmesini daha kolay bir hale getirmektedir.




Makrome Cake denildiğinde ilk akla gelen detay renk geçişleri olmaktadır. Makrome çalışmaları genellikle naturel renklerde olan ip seçenekleri kişilerin gözünde canlanmaktadır. Ancak Makrome Cake, makrome çalışmalarına yeni bir bakış akışı kazandırmaktadır. Mükemmel renk harmonisini makrome çalışmalarınızda kullanmanıza imkan sağlayan ip modeli, kendiliğinden desen oluşmasını sağlamaktadır. Ev dekorasyonunuzda renkli detayları seviyor ve basit bir teknikle bile eşsiz desenler oluşturmak istiyorsanız Makrome Cake ipleri ile mutlaka tanışmalısınız. Geniş ürün çeşitliliği, kişilerin seçim yapmasını biraz zorlaştırsa da ortaya şahane örgü çalışmalarının çıkmasına yardımcı olmaktadır.

Spagetti Yarn ürünleri içerisinde en çok beğeni toplayan seçenekler arasında dikkat çeken Makrome Cake iplerinin her biri içerisinde 5 farklı renk barındırmaktadır. Birbirinden farklı renkler olsa bile mükemmel uyumu ile gökkuşağının büyüleyici ışığını sizlere sunan bu ipler, her türlü projede birbirinden eşsiz desenleri ortaya çıkararak örgüyü daha keyifli bir hale getirmektedir. Kişilerin zevklerine uygun renk geçişlerine sahip ürün seçeneklerine sahip olan Makrome Cake ürünlerinde ister pastel tonları, isterseniz doğanın en canlı renklerini tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatı, kaliteli yapısı ile ev dekorasyonundan giyime, aksesuardan amigurumiye kadar her alana oldukça yakışan Spagetti Yarn Makrome Cake, desen oluşturmak istediğiniz projelerinizi daha rahat bir şekilde üretmenize imkan tanımaktadır. Kalitesinin yanı sıra uygun fiyat politikası ile web sitesi üzerinden satışa sunulan Makrome Cake ürünleri, bütçelerinize de hitap eden ürün seçenekleri içerisinde yer almaktadır.