Yumuşak bir dokuya sahip olan pamuk makrome ipi, Spagetti Yarn web sitesi içerisinde 30’a yakın renk seçeneği ile satışa sunulmaktadır. 250 gr ağırlığında ve 250 m uzunluğunda bobinler halinde satışa sunulan pamuk makrome ipleri, projelerde oldukça şık duran örgü ipleri arasında dikkat çekmektedir. Daha soft ve hafif bir yapıya sahip olmasından dolayı örgü severlerin beğenisini toplayan bir ip ürünü olarak ön plana çıkmaktadır. Üstelik aksesuardan giyim ürünlerine kadar birçok alanda kullanıma uygun olması da daha sık tercih edilmesine neden olmaktadır.

Spagetti Yarn web sitesinde satışa sunulan pamuk makrome ipleri standart kalınlığa sahiptir. Böylece makrome çalışmalarında tek tip renk kullanmak istemeyenler diğer renk pamuk makrome ip seçenekleri ile ipleri rahat bir şekilde kombin etme fırsatı bulmaktadır. Zincir çekilmiş izlenimi uyandıran pamuk makrome ipleri, örgü çalışmalarınızda farklı bir görünümü amaçlıyorsanız bu ipleri tercih etmelisiniz. Kullanımı oldukça basit olan pamuk makrome ipleri 2 mm çapında tasarlanmaktadır. Bu da projelerde rahat bir şekilde kullanılmasını kolay bir hale getirmektedir.

Spagetti Yarn tarafından üretilen pamuk makrome modelleri, geri dönüşümden elde edilen ipliklerden üretilmektedir. Bu nedenle bu ipliklerin üretiminde herhangi bir boyama veya ağartma çalışması uygulanmamaktadır. Bundan dolayı iplik bobinlerinde zaman zaman lot farklılıklarının meydana gelmesi beklenen bir durumdur. Bir diğer yandan sezonlara göre de renk tonlarında farklılıklar söz konusu olabilir. Bundan dolayı Spagetti Yarn web sitesinden sipariş verirken projeniz için gerekli olan bobinleri tek seferde sipariş vermek, renk sorunu yaşamak istemeyenler için iyi olacaktır.