Şubat ayının gelmesi ile birlikte Sevgililer Günü heyecanı başlamaktadır. Kuşkusuz hepimiz, bizim için çok özel bir yeri olan eşimiz veya sevgilimiz için bu özel gün de özel bir hediye hazırlamak isteriz. Sevgilinize vermek için kendi ellerinizle bir hediye yapmaya ne dersiniz? Hayatımızda özel bir yeri olan bu kişilere en özel hediye şüphesiz el emeği göz nuru hediyelerdir. Kendi ellerinizle öreceğiniz bir hediye, Sevgililer Günü için harika bir seçimdir ve sizin emeğinizi taşıması nedeni ile sevgiliniz için unutulmaz bir hediye olacaktır ve onu çok mutlu edecektir. Sevgililer Günü İçin El Emeği Hediye Fikirlerini sizin için derledik. Gelin birbirinden güzel bu el emeği fikirlerine birlikte bakalım.

Sevgilinize el emeği bir hediye vermek için pek çok seçenek bulunmaktadır. Örneğin hem onu mutlu edecek hem de soğuk kış günlerinde onu soğuktan koruyacak bir sevgi atkısı örebilirsiniz. Sadece bir atkı yeterli olmaz diyorsanız atkı ve şapka takımı örerek sevgilinizi, sevgiyle ördüğünüz bu takım ile soğuk kış günlerinde soğuktan koruyabilirsiniz. Yine bu soğuk kış günlerinde sevgilinizin ellerini ısıtacak birbirinden şık eldivenler örebilirsiniz. Hatta kendinize de örerek çift eldivenleri yapabilirsiniz. Sevgilinizin hobilerine, ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına yönelik örgü hediye tasarımlar da gerçekleştirebilirsiniz. Sevgilinize, iş yerinde ya da evinde kullanabileceği şık bir bardak altlığı ya da bardak tutacağı örebileceğiniz gibi kitap okumayı seven biriyse onun için şık bir örgü kitap ayracı da tasarlayabilirsiniz. Sizin sıcaklığınızı hissedeceği bir battaniye örerek ev de televizyon izlerken ya da koltukta uzanırken kullanabileceği faydalı ve şık bir hediye tasarlayabilirsiniz. Evinin şıklığına yeni bir şıklık katacak dekoratif örgü yastıklar ve koltuk battaniyesinin yanı sıra hem erkek hem de kadınların kolayca hayata geçirebileceği birbirinden şık makrome tasarımlar yapabilirsiniz. Elleri gibi sevgilinizin ayaklarını da ısıtacak örgü çoraplar tasarlamak yine çok tercih edilen örgü hediyelerden biridir. Elinde kalp tutan minik bir ayıcık figürü, içi doldurulmuş örgü bir kalp tasarımı, kalpli örgü buketler gibi sevgililer günü için sembolleşmiş çeşitli tasarımları da örgü ile hayata geçirebilirsiniz. Bu tatlı tasarımlar, sevgilinize kendisini özel hissetmesini sağlayacak, eğlenceli ve sevimli bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Yine sevgilinizin sürekli yanında taşıyabileceği ve sürekli sizi hatırlayacağı bir hediye fikri olarak farklı şekil ve tasarımlarda anahtarlıklar örebilirsiniz.

“Örgü örmeyi hiç bilmiyorum, örgü ile aram hiç iyi değil, nasıl bir örgü modeli kullanacağımı bilmiyorum, örnek olmadan öremiyorum” diyorsanız. Spagetti Yarn Web sitemizde yer alan Blog sekmesine tıklayarak pek çok örgü modeline ulaşabilir hem de buradan farklı örgü hediye fikirleri de edinebilirsiniz. Yine Spagetti Yarn Youtube Kanalımızı ziyaret ederek pek çok çeşit farklı örgü modellerinin yapılışının ve diğer tüm detaylarının videolu anlatımına ulaşabilirsiniz. 

Sevgililer Günü için örgü hediye tasarımları için sizlere bazı öneriler hazırladık. Bardak altlığı, bardak tutacağı, kitap ayracı, atkı, bere, eldiven, battaniye, anahtarlık, minik ayıcık, örgü kalp, örgü kalp buket, çorap. Bu öneriler daha fazla artırılabilir. Bu Sevgililer Günü’nde sevgilime onu özel hissettirecek el emeği bir hediye vermek istiyorum diyorsanız bu örgü fikirlerinden birini mutlaka deneyin. Sevdiklerinize sevginizi göstermenizin en güzel yolu kuşkusuz sizin yorumunuzu kattığınız ve emek verdiğiniz el emeği hediyelerdir. Tüm tasarımlar sizin hayal gücünüz ve yorumunuza kalmış. Hayal ettiğiniz Sevgililer Günü için gerekli tüm malzemelere Spagetti Yarn Web sitemiz üzerinden kolayca ulaşabilir tek tıkla güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Sevginin bir günü olmaz, her gününüz sevgiyle geçsin. Kolayca örebileceğiniz bu muhteşem hediyeler ile sevdiklerinizi kendi el emeğiniz örgü tasarımlar ile sevindirin. Sevgi ve örgü ile kalın!