SpagettiYarn S-Para’yı daha önce hiç duymuş muydunuz? Peki, Spagetti Yarn S-Para ile harcadıkça kazanacağınızı biliyor muydunuz? Evet, yanlış duymadınız. Spagetti Yarn ailesi olarak örgü severlerimiz için her alışverişlerinde harcadıkça kazanacakları bir para puan sistemi tasarladık. Bu para puan sistemi ile her alışverişinizde dilediğiniz şekilde harcayabileceğiniz S-Para’lar kazanabileceksiniz. S-Para kazanmaya başlamak için yapmanız gereken şey olduça kolay. S-Para kazanmak için ilk adım olarak web sitemize kayıt olmanız gerekmektedir. Spagetti Yarn Web sitemize girerek sağ üstte yer alan “kayıt ol” sekmesine tıklayarak açılan pencereden sitemize kolayca kayıt olabilirsiniz. Kayıt olurken açılan pencerede yer alan isim, soy isim, e- mail, telefon numarası, doğum tarihi ve belirlediğiniz şifreyi girerek kolayca kayıt olabilirsiniz. Örgü severlere sitemize ilk kayıt oldukları andan itibaren S-Para kazanma imkanı sunuyoruz. Peki, nasıl? Sitemize kayıt olduğunuz ilk an, ilk S-Para'nız kumbaranıza yüklenmektedir. Yani henüz hiçbir şey satın almadan  S-Para kazanma şansına sahipsiniz.

Ardından web sitemize giriş yaparak iplikler, aksesuarlar, kit ve örgü setleri ve fırsat ürünleri sekmelerinden dilediğiniz ürünü inceleyebilir ve tek tık ile kolayca satın alabilirsiniz. Bu satın alma işlemi sonucunda alışveriş yaptıkça S-Para bakiyeniz artacak ve bir sonraki alışverişlerinizde bu S-Para’ların dilediğiniz kısmını kullanabileceksiniz. Evet, yanlış duymadınız. S-Para'larınızı istediğiniz zaman istediğiniz alışverişte istediğiniz miktarda kullanabilirsiniz. Alışveriş yaptıkça size para kazandıran bu harca kazan para puan sistemin de 1 S-Para, 1 ₺'ye eş değerdir. Sipariş tutarınıza bağlı olarak kazanacağınız S-Para her siparişiniz de artacaktır. Tek siparişte, belli ürünlerde ya da belli şartlarda değil  sitemize kayıt olduğunuz ilk andan itibaren sitemizden verdiğiniz her siparişte, sipariş tutarına bağlı olarak sipariş tutarınız kadar S-Para bakiyeniz hesabınıza anında yüklenecektir. Peki bu S-Para'lar nasıl kullanılabilir? S-Paranızı kullanmak için ödeme adımına gelmeden önce sepet sayfasında istediğiniz tutarda S-Para bakiyenizi alışverişinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca S-Para bakiyenizi tek seferde kullanmanıza gerek yok. S-Para bakiyenizi dilediğiniz zaman dilediğiniz gibi parçalı bir şekilde kullanabilirsiniz.  S-Para bakiyenizde ne kadar S-Para olduğunu görmek için Hesabım sayfasından S-Para bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

Siparişinizi iptal etmeniz ya da aldığınız ürünleri iade etmeniz durumunda S-Para bakiyeniz ne yazık ki geri yüklenmemektedir. Spagetti Yarn S-Para ile hiçbir markada bulamayacağınız bir imkanı daha sizlere sunuyoruz. Kupon kodu ve S-Para bakiyenizi aynı anda kullanabilirsiniz. Ayrıca yine çoğu markanın aksine S-Para yani harca kazan sistemimiz de herhangi bir geçerlilik süresi yoktur. Dilediğiniz zaman dilediğiniz alışverişiniz de dilediğiniz miktarda kullanabilirsiniz.

Alışverişe başlamak ve harcadıkça harcadığınız miktarda para puan kazanmak için Spagetti Yarn Web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın! Örgü ve sevgi ile kalın!