Spagetti Yarn Velvet Serisi Kadife İpleri her zaman yumuşaklığı ve kalitesi ile çokça tercih edilen ip çeşitlerinden biridir. Kadife ipler %100 süper soft polyester içeriğe sahip bir ip türü olarak yumuşak dokusu ile örgü severlerin gözdesi haline gelmiştir. Doğru numara şiş ve tığ kullanımı ile oldukça kolay bir örme imkanı sunan kadife ipler güzel dokusu ile özellikle kış aylarının vazgeçilmez ip çeşitleri arasındaki yerini almaktadır.  Bebek ya da yetişkin fark etmeksizin her yaş grubu ve cinsiyete uygun yelek, panço, hırka, bebek battaniyesi, koltuk battaniyesi, çanta, bere, atkı, şal, boyunluk, patik ve panduf yapımına uygun olan Spagetti Yarn Velvet Serisi kadife el örgü iplikleri dokusu ve kalitesi ile diğer pek birçok markayı geride bırakarak birbirinden güzel ve zengin renk çeşitleri ile web sitemizde örgü severlerle buluşmaktadır. Spagetti Yarn Velvet Serisi kadife iplikler yapıları, kalınlıkları ve dokularına göre 4 farklı kategoriye ayrılmaktadır. Bunlar sırasıyla Spagetti Yarn Lux Velvet, Spagetti Yarn Max Velvet, Spagetti Yarn Fox Velvet ve son olarak Spagetti Yarn Tüvit Velvet Kadife ipliklerdir. Her kategorisinde bulunan geniş renk skalası ile birbirinden renkli ve canlı el örgüleri yapma imkanı sunmaktadır.


Velvet Serisi’nin ilk ipliği olan Spagetti Yarn Lux velvet 36 renk çeşidine sahiptir. Spagetti Yarn Lux Velvet %100 süper soft polyester içeriğe sahip olmaları nedeniyle yumuşak tuşeli ve üstün kaliteli kadife ipliklerdir Bu yumuşak dokuları ve kaliteli yapıları sayesinde hem bebekler ve yetişkinler için kıyafetler, aksesuarlar ve Amigurumi gibi oyuncaklar örmek için hem de koltuk battaniyesi başta olmak üzere çeşitli ev aksesuarı tasarlamak için mükemmel bir iplik türüdür. 100 gram ağırlıkta ve 120 metre uzunlukta olan bu iplik türümüzün 10 ilmek 14 sırası 10 santimetreye tekabül etmektedir. Şiş ve tığ kullanımına uygun olan bu iplikler ile yapacağınız örgü tasarımlarda 4–6 mm tığ ya da 6–8 mm şiş tercih edebilirsiniz.

Spagetti Yarn Max Velvet, yumuşak tuşeli ve kalın bir kadife ipliktir. 5 rengi ile web sitemizde örgü severler ile buluşmaktadır. Özellikle battaniye gibi tığ veya şiş işi ev aksesuarları örmek için mükemmeldir. Max Velvet ayrıca parmak örme tekniğine de uygun bir kalınlığa sahiptir. 200 gram ağırlıkta 80 metre uzunlukta olan bu iplik diğer Velvet Kadife iplik türleri gibi %100 süper soft polyester içeriğe sahiptir. 6 ilmek 4 sırası 10 santimetreye tekabül etmektedir. 8–10 mm tığ ve yine 8–10 mm şiş kullanılabilir.

Spagetti Yarn Fox Velvet, yumuşacık tüylü ve kürk görünümlü bir yapıya sahiptir. Birbirinden güzel 19 rengi ile hem bebekler hem de yetişkinler için kışlık giysiler, atkılar ve şapkalar örmeniz için uygundur. Ayrıca Amigurumi oyuncak yapımı ve peluş battaniye, yastık gibi ev aksesuarları için de ideal bir ipliktir. %100 süper soft polyester içeriğe sahip bu iplik 100 gram ağırlıkta 100 metre uzunluktadır.  10 ilmek 14 sırası 10 santimetreden oluşmaktadır. Şiş ve tığ kullanımına uygun olan Fox Velvet iplikler ile yapacağınız örgü tasarımlarda 4–6 mm tığ ya da 6–8 mm şiş tercih edebilirsiniz.

Spagetti Yarn Tweed Velvet, bir diğer ismi ile Tüvit Velvet ise 19 renk çeşidi ile örgü severlerimizin beğenisine sunulmuştur. Yumuşak dokulu ve üstün kaliteli kadife bir ipliktir. Hem bebekler hem de yetişkinler için kıyafetler ve Amigurumi oyuncaklar örmek için ideal bir ipliktir. Ayrıca bebek battaniyesi, koltuk şalı ve yastık gibi ev aksesuarları örmek için de uygundur. 100 gram ağırlıkta 120 metre uzunlukta olan bu iplik türümüzün 10 ilmek 14 sırası 10 santimetreden oluşmaktadır. Şiş ve tığ kullanımına uygun olan Tüvit iplikler ile yapacağınız örgü tasarımlarda 4–6 mm tığ ya da 6–8 mm şiş tercih edebilirsiniz.