Spagetti Yarn XXLace İplikler dokusu ve kalın yapısı ile özellikle duvar süsleri, dekoratif süsler başta olmak üzere çanta gibi özel aksesuar yapımında da sık sık tercih edilmektedirler. Evinize bohem bir hava katmak için Spagetti Yarn XXLace İplikler ile çeşitli duvar süsleri yaparak salon, yatak odası, mutfak ve balkon gibi evin her alanına şıklık katabileceğiniz gibi kombininizin tamamlayıcı ürünleri olan çanta gibi aksesuarlar da elde edebilirsiniz.

Spagetti Yarn XXLace İpliklerin kuşkusuz en önemli özellikleri geri dönüştürülmüş iplikler olmalarıdır. Tekstil endüstrisinin çeşitli kumaş atıklarının geri kazandırılması ile elde edilen bu iplikler örgü severler tarafından çokça tercih edilmektedir. Bobinden bobine farklılık göstermekle birlikte bir bobini yaklaşık olarak 250 gram ağırlığında olan Spagetti Yarn XXLace İpliklerin uzunlukları da ortalama 65 metreden oluşmaktadır. %80 pamuk ve %20 polyester karışımından oluşan bu iplik çeşidi yumuşak dokusu ve tüylenmeyen yapısı ile öne çıkmaktadır. Yıkanabilir yapısı ile temizlik konusunda da işinizi oldukça kolaylaştırmaktadır. Yapacağınız tasarıma göre 8-10 mm arasında bir şiş ya da 8-10 mm arasında tığ tercih edebilirsiniz. Spagetti Yarn XXLace İplikler ile elde edilen pek çok tasarım şiş ve tığ kullanılmaması ile dikkat çekmektedir. Örneğin duvar süsü ve çeşitli çanta modellerinde ahşap bir duvar süsü askısı ya da çanta sapı yardımı ile tasarımlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Spagetti Yarn Youtube kanalımızda yer alan “Spagettiyarn XXlace İpinden Çanta Yapımı” adlı makrome çanta fikri sunan videomuz da Spagetti Yarn XXLace İplik ile yapılan ahşap çanta saplı krem çanta yapımını ve detaylarını görebilirsiniz. Makrome çanta tüyolarının da yer aldığı bu video ile dilediğiniz renkte seçeceğiniz Spagetti Yarn XXLace İplik ile dilediğiniz boyutta makrome çanta tasarımını hayata geçirebilirsiniz. Son yıllarda herkesin gözdesi olan makrome dekorasyon ürünleri ve aksesuarları arasında çok tercih edilen makrome çanta yapımına kolayca kanalımızdan ulaşarak çanta yapımının her aşamasını buradan görebilirsiniz. Ayrıca yine Spagetti Yarn web sitemizde yer alan Aksesuarlar sekmesinden “Çanta Aksesuarları” sekmesine tıklayarak videoda yer alan ahşap çanta saplarına kolayca ulaşabilir ve güvenle siparişinizi verebilirsiniz. Zengin renk yelpazesi ile dilediğiniz rengi kolaylıkla bulacağınız web sitemizden dilediğiniz sayıda Spagetti Yarn XXLace İplik satın alabilirsiniz.

Spagetti Yarn XXLace İplik ile yapılan harika makrome çantamızın yapılışına geçecek olursak, öncelikle ahşap saplarımızı sabit bir yere asmalıyız. Sonrasında sırasıyla saplara eşit ölçüde kestiğimiz iplerimizin iki ucunu eşitleyerek ipimizin orta kısmını sapımıza önden arkaya doğru geçirerek ters başlangıç düğümleri elde ederiz. Ahşap çanta sapının uzunluğuna bağlı olarak değişecek olan parça sayısı ortalama büyüklükte bir makrome çanta için 16 adet olmalıdır. 16 adet ters başlangıç düğümü atılmış parça elde ettikten sonra kare düğüm atmaya başlarız. İlk sıra için 8 adet kare düğüm oluşturduktan sonra diğer sıraya geçebiliriz. Kenarlarda kalan boşluklardan 90 cm uzunluğundaki ipimizi geçirerek sarma düğüm elde ederiz. Böylece iki karşı parçayı birleştirerek çantamızı bir bütün haline getirebiliriz. Bir bütün haline gelen çantanın devamı için yine soldan başlayarak her iki taraf için de sıra sıra kare düğümler yaparız. Bu şekilde elde ettiğimiz üçgenler ile iki tarafı birbiriyle kenarlarından birleştirerek ilerler ve çantamızın alt kısmının modelini çıkarmaya başlayabiliriz. Bu aşamada çantamızın alt kısmını kapatma işlemini tamamlar ve sıra başı ve sonunda toplama işlemini gerçekleştiririz. Modelimizi bu şekilde devam ettirerek çantamızı tamamlayabiliriz. Dilediğimiz uzunluğa göre bu modeli birkaç sıra daha devam ettirebiliriz. İşte ahşap saplı makrome çantamız hazır! Güzel günlerde kullanın.