Spagetti Yarn Kağıt İplikler her zaman çok tercih edilen ipliklerden biri olmuştur. Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olan kağıt iplikler ile birbirinden farklı çok şık tasarımlar elde edebilirsiniz. Kağıt iplikler; lamba, supla ya da sepet gibi ev dekorasyon ürünleri, çanta, kemer, cüzdan ve şapka gibi kişisel aksesuar ürünleri başta olmak üzere farklı tasarımların yapımında sıkça kullanılmaktadır. Dekorasyon ürünleri ve aksesuarların yanı sıra paketleme ve süslemede de tercih edilen kağıt iplikler pek çok minik işletmenin kargo paketleme de ya da hediye süsleme de sıklıkla kullandığı bir iplik çeşidi haline gelmiştir. Şık, sade ve doğal olması ile ön plana çıkan kağıt ipler renkleriyle de örgü severlerin dikkatini çekmektedir.

Kağıt iplikler, diğer ipliklerden farklı ve daha sert bir yapıya sahip olmaları nedeniyle hangi alanlarda kullanılacağı merak edilen bir iplik türüdür. Diğer ipliklere göre daha sert bir yapıya sahip olması sayesinde kağıt iplikten elde edilen tasarımlar daha tok bir yapıda durmaktadır. Uzun yıllar kullanılabilecek kağıt ipliklerden elde edilen projelerde bozulma olup olmayacağı ve temizliğinin nasıl yapılacağı da çok merak edilmektedir. Nemli bir bezle kolayca temizlenebilen bir yapıya sahip kağıt iplikler ile yaptığınız tasarımları uzun süre kullanabilirsiniz. Islandığında kendi kendine kuruyabilen kağıt iplikler ile yaptığınız tasarımlar herhangi bir bozulmaya uğramamaktadır. Yağmurlu havalarda da kullanıma uygun yapısı sayesinde kağıt iplik ile elde edilen şapka ve çantalarınızı her mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Zara, Oysho, Massimo Dutti gibi Inditex markaları başta olmak üzere dünyaca ünlü markalar son yıllarda kağıt iplikler ile yapılmış çeşitli ürünler satışa sunmaktadır. Devasa sepetler, plaj terliği, şapka, çantalar, suplalar, minik kutular ve lambalar gibi farklı ürünlerin doldurduğu vitrin ve reyonların sayısı her geçen gün hızla artmaktadır. Bu şık ürünler genellikle uçuk fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bunun yerine Spagetti Yarn Kağıt iplikler sayesinde kendi el emeğiniz ile dilediğiniz tasarımı hayata geçirebilirsiniz. Bu sayede hem uygun fiyatlarla, sizin tarzınızı yansıtan kağıt iplik projelerine sahip olabilir hem de modaya ayak uydurabilirsiniz.

Kağıt iplikler her türlü tığ işi tasarımlara kullanıma uygundur. Her bir yumak yaklaşık 250 m uzunluğunda ve ortalama 140 gram ağırlığındadır. Şiş ve tığ kullanımına da uygun kağıt iplikler sayesinde hayalinizdeki tüm tasarımları kolayca hayata geçirebilirsiniz. Diğer ipliklere oranla daha sert bir yapıya sahip olması nedeniyle örme işlemi öncesinde çile halinde çeşitli şekillerde nemlendirme işleminden geçirebilirsiniz. Nemlendirme ve yumuşatma işlemi için çeşitli yollar bulunmaktadır. Örneğin su ve yumuşatıcı koyduğunuz bir kabın içerisinde kağıt iplerinizi çile halinde yumuşatabilirsiniz. Yine su dolu bir kaba saç kremi ekleyerek de yumuşatma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemler sayesinde kağıt iplikler ile daha kolay şekilde örgü tasarımlar elde edebilirsiniz. Ancak Spagetti Yarn Kağıt İpliklerde bu tür işlemlere gerek yoktur. Dokusu yumuşak olduğu için direkt örmeye uygundur.

Her bir bobin yaklaşık 250 m uzunluğunda ve 130-150 gr ağırlığı arasında değişlik göstermektedir. Bu nedenle kağıt iplik ile yapacağınız örgü tasarımlarınız için gerekli olan uzunluğu önceden belirleyerek siparişinizi bu şekilde vermenizi tavsiye ederiz. Hatta bobinden bobine farklılık olabileceğini göz önüne alarak fazladan bir bobin daha almanızı tavsiye ederiz. Birbirinden güzel ve kaliteli kağıt iplikler için Spagetti Yarn web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız. Kolay sipariş oluşturmak için web sitemizi ziyaret edip dilediğiniz renkte kağıt ipliği ve adedini seçerek tek tıkla, güvenle siparişinizi oluşturabilirsiniz. Modaya, uygun fiyatlar ve kendi tasarımlarınızla ayak uydurmak Spagetti Yarn Kağıt iplikler ile artık mümkün!