Yaz aylarının vazgeçilmezi kuşkusuz el yapımı örgü çantalar. Sokaklarda, plajlarda her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz örgü çantalar sayesinde hem çok şık hem de çok rahat olabilirsiniz. Örgü çanta yapımındaki ilk iş örgü çanta modelinize karar vermektir. Dilediğiniz örgü çanta modeline karar verdikten sonra, sıra kullanacağınız renk ve ip türünü seçmeye geliyor. Örgü çantaların kullanım alanına ve modellerine göre birbirinden farklı türde ipler kullanılabilir. Spagetti Yarn Youtube Kanalımızda yer alan videolardan seçeceğiniz örgü çanta modeli ile Spagetti Yarn web sitemizden dilediğiniz renk ve türdeki ipi kolayca bulup tek tıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz. Örgü çanta tasarımları için sıklıkla kullanılan ip çeşitlerimiz sırasıyla; Kağıt İplik, Pamuk Makrome, Ribbon, Raffia İplik, Penye İplik çeşitlerimizdir. Bu iplikler arasındaki farkı daha iyi anlayabilmek ve kullanmak istediğiniz iplik çeşidine daha kolay karar verebilmeniz için gelin birlikte bu iplik çeşitlerinin özelliklerine bir göz atalım.

Spagetti Yarn Kâğıt İplik çanta için en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Hafif yapısı, yumuşak dokusu, kolay örümü ile inanılmaz bir örgü deneyimi sunacak olan Kağıt iplikler bir çok renk seçeneği ile sitemizde mevcuttur. Kağıt iplik ile her kıyafetinize uyum sağlayacak birbirinden güzel ve göz alıcı çantalar, terlikler, şapkalar vb ürünler örebilirsiniz.

Spagetti Yarn Pamuk Makrome ipliklerimiz çok tercih edilen ürünlerimizden biridir. Yumuşak dokusu, hafif yapısı ve ideal kalınlığı ile el işlerinde çok tercih edilen bu ipliklerimiz ile dilediğiniz örgü tasarımı kolaylıkla hayata geçirebilirsiniz. %70’i pamuk ve %30’u polyesterden oluşan bu iplik çeşidimiz zincir gibi örülmüş bir yapıya sahiptir. Tüm iplik çeşitlerimizde olduğu gibi geri dönüşümle elde edilen bu ipliklerimiz ile ister şiş ister tığ kullanarak hayalinizdeki tasarımı elde edebilirsiniz.

Spagetti Yarn Ribbon ipliklerimizi inceleyecek olursak Ribbon Pamuklu, Ribbon Polyester ve Simli Ribbon olmak üzere 3 kategoriye ayrıldığını görürüz. %70 pamuk, %30 polyesterden oluşan Ribbon ipliklerimiz ile supla, halı, kilim paspas başta olmak üzere pek çok ev dekorasyon ve tekstil ürünü elde edebilirsiniz. Geri dönüşüm ile elde edilen oldukça yumuşak bir dokuya sahip bu iplik çeşidimiz hem size hem de doğaya dosttur. Yumuşak dokusu ile kolay örülebilen Ribbon iplikler, tüm el örgüsü tasarımlarında gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Zengin renk yelpazesi ile de dikkat çeken bu iplik çeşidimiz ile evinize renk katabilirsiniz.

Spagetti Yarn Penye İp, son zamanların gözde ipi desek yanlış olmaz. Ev dekorasyon ürünlerinden kişisel aksesuarlara kadar her alanda kullanılabilen bu iplik çeşidi ile çok farklı örgü tasarımları hayata geçirebilirsiniz. Sayısız renk çeşidi ile göze çarpan bu ipliklerden isterseniz tek renk isterseniz çok renkli olanlarını tercih edebilirsiniz. Tamamı %100 geri dönüşüm ile elde edilen bu iplikler sayesinde hem doğayı koruyup hem de dilediğiniz örgü tasarımı elde edebilirsiniz. Tüm renkleri sık sık tükenen ve geri dönüşümle elde edilen bu ipliklerin renk tonlarında farklılık olabileceğini göz önünde bulundurarak satın alırken tasarlayacağınız modele uygun sayıda yumak almanızı tavsiye ederiz. Aksi taktirde renklerin devamını bulmakta zorluk yaşayabilirsiniz.

Raffia İplik yumuşak ve hafif yapısı ile özellikle yaz mevsiminde oldukça rağbet gören bir üründür. Çanta, terlik gibi ürünler için en uygun ipliklerden biridir. Ürünün renk seçeneklerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Her biri geniş renk yelpazesine sahip geri dönüşümle elde edilmiş bu doğa dostu iplik çeşitlerine Spagetti Yarn web sitemize girerek, İplikler sekmesinde yer alan Spagetti Yarn El Örgü İplikler başlığı altından kolayca ulaşabilir, inceleyebilir ve tek tıkla dilediğiniz miktarda sipariş verebilirsiniz.