Hiç kuşkusuz örgü örmek en rahatlatıcı ve en zevkli hobiler arasında yer almaktadır. Her yaş grubunda her cinsiyette tüm bireyler için uygun olan bu hobi için gerekli olan malzemeler de oldukça kolay. Bir yumak iplik ve şiş ya da tığ ile yüzlerce örgü proje hayata geçirebilirsiniz. Hem kolay hem de uygun fiyatlı bir hobi olan örgü ile yaptığınız örgü tasarımları kullanmak ya da sevdiklerinize hediye etmek de kuşkusuz bu hobinin en güzel taraflarından biri. Bilimsel araştırmalar sonucunda da stres seviyesini azaltıp mutluluk hormonu salgılanması sağladığı bulunan bu güzel hobi ile artık daha az stresli ve daha mutlu olabilirsiniz. Hem bireysel olarak hem de çocuklarınızla daha güzel ve kaliteli vakit geçirebileceğiniz bu hobiyi çocuklarınız ile yapmanız birlikte güzel vakit geçirmenizin yanı sıra onların el ve parmak gelişimine de katkıda bulunacaktır. Makrome Başlangıç Seti kuşkusuz en güzel hobi setlerimizden biridir. Bu güzel hobi setimizin içerisinde yer alan malzemelere gelin birlikte detaylı bir şekilde bakalım. Toplamda 21 parçadan oluşan Makrome Başlangıç Setimizin içerisinde:

- 1 adet 3 mm 250 gram şeker beyaz tarama ipi,

- 2 adet anahtarlık kancası,

- 10 adet 22 mm yuvarlak boncuk,

- 2 adet 30 cm ahşap çubuk,

- 5 adet 5 mm ahşap halka,

- 1 adet 10 mm ahşap halka bulunmaktadır.


Bu set sayesinde dilediğiniz makrome tasarımı hayata geçirebilirsiniz. Eğlenceli bir hobi sayesinde evinizin herhangi bir köşesine bu güzel hobi seti ile şıklık katabilirsiniz. Setimizin içerisinde yer alan tarama ipi, boncuk ve anahtarlık kancasını kullanarak makrome anahtarlık yapabileceğiniz gibi yine tarama ipi çubuk, ahşap halka, ahşap çubuk ve boncukları kullanarak güzel ve şık duvar süsleri elde edebilirsiniz. Bu set ile yapabileceğinizin sınırları aslından sizin hayal gücünüze kalmıştır. Bu set ile daha farklı neler yapabileceğinizi merak ediyorsanız Spagetti Yarn Web sitemizde yer alan Blogumuzu ya da Spagetti Yarn Youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz. Hem Blogumuzda yer alan yazılar hem de Youtube kanalımızda yer alan videolar sayesinde bu güzel hobi setimizle harika işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Makrome başlangıç setinin yanı sıra Makrome hobi seti, Makrome Anahtarlık seti gibi birbirinden güzel çeşit çeşit hobi setlerimiz web sitemizde sizleri bekliyor. Çeşitli makrome hobi setlerimizin yanı sıra Spagetti Yarn Mercerized Cotton ve Spagetti Yarn Pure Cotton’un farklı türleri de farklı sayı ve renkleri ile set halinde siz örgü severlerimizi beklemektedir. Tüm Spagetti Yarn hobi setleri hakkından bilgi almak için isterseniz Spagetti Yarn Web sitemizde yer alan mail adresi üzerinden isterseniz de telefon numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Her iki şekilde de sorularınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Bu güzel hobi setlerini satın almak için yapmanız gereken web sitemize girerek Kit ve Örgü Setleri başlığına tıklayarak açılan pencerede Örgü Setlerine tıklamaktır. Setlerimizi bu alandan detaylı şekilde inceleyebilir ve kolaylıkla güvenle satın alabilirsiniz. Siz de hala bir hobi edinmediyseniz ve bir hobi edinmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Eğlenceli ve şık bir hobi edinmek için Spagetti Yarn Web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız. Ayrıca tüm yeni ip türlerinden, hobi setlerinden ve yeni gelişmelerden haberdar olmak için bizi Instagram, Facebook ve Youtube kanallarımızdan da takip etmeyi unutmayınız. Örgüye dair her şey sosyal medya kanallarımızda sizleri bekliyor. Örgü ve sevgi ile kalın!