Yüzlerce Öğretici Video Spagetti Yarn Youtube Kanalında siz örgü severlerle. https://www.youtube.com/@SpagettiYarn linki üzerinden Spagetti Yarn Youtube Kanalımıza ulaşabilir ve birbirinden güzel ve faydalı video içeriklerimize ulaşabilirsiniz. Moda, Tığ İşi Yeni Yıl Süsleri, Ev Dekorasyonu, Makrome Projeleri, Örgü Teknikleri, Kilim Kiti ile Kilim Örmek, Tığ ile Puf Örmek ve son olarak Şiş ile Puf Örmek adlı 8 adet oynatma listesi ile toplamda 114 örgü projesi videosu bulunan Spagetti Yarn Youtube Kanalımızda başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar aklınıza gelen neredeyse tüm örgü projelerinin yapımına ulaşabilirsiniz.

Yaklaşık 6 yıldır örgü severler için çeşitli iplikler ile birbirinden farklı ve birbirinden güzel örgü modelleri ve anlatımları ile her seviyede örgü severe hitap eden Spagetti Yarn Youtube kanalımıza içerikler üretmekteyiz. Açık ve anlaşılır anlatımları ve detaylı gösterimleri ile örgüye yeni başlayanların bile kolayca örgü öğrenebileceği şekilde video içerikleri paylaşmaktayız. En basit örgü projelerinden en uzun ve karmaşık projelere kadar hiçbir detayı atlamadan en trend ve en temel seviyede tüm örgü projelerini sizlerle buluşturmak için çabalıyoruz.

Sık İğne Nasıl Yapılır? Çakma Sık İğne Nasıl Yapılır? İkili ve Üçlü Tırabzan Nasıl Yapılır? Zincir Nasıl Çekilir? Başak Modeli Nasıl Yapılır? Sihirli Halka Nasıl Yapılır? Gizli Birleştirme Nasıl Yapılır?” başlıkları altında yer alan videolarımızda, örgüye yeni başlamak isteyenler için oldukça sadece ve kolay bir anlatımla temel örgü bilgilerini paylaşmaktayız.

Tığ İşi Kar Tanesi Yapımı, Tığ İşi Çam Ağacı Yapımı, Tığ İşi Küre Yapımı, Tığ İşi Şeker Yapımı, Tığ İşi Yıldız Yapımı” adı altında yer alan videolarımız da ise yılbaşı gibi özel günler için konsept videolarımız yer almaktadır.

Makrome Duvar Süsü Nasıl Yapılır? ( Ev Dekorasyonu Fikirleri), Makrome Yaprak Nasıl Yapılır? (Makrome Fikirleri - Basit Makrome Projeleri), Makrome Yaprak Nasıl Yapılır? (Makrome Fikirleri - Basit Makrome Projeleri), Makrome Anahtarlık Yapımı - Spagetti Yarn, MAKROME GÖKKUŞAĞI YAPIMI - Spagetti Yarn, Makrome Çanta Yapımı - Spagetti Yarn XXLace, Makrome İp ile Zikzak Desenli Çanta Yapımı, MAKROME EMZİK ASKISI Nasıl Yapılır? - Yeni Başlayanlar için Makrome, Makrome Duvar Süsü - Makrome Duvar Süsü Nasıl Yapılır? (Ev dekorasyon fikirleri), MAKROME MUMLUK YAPIMI - Kendin Yap Ev Dekorasyonu Fikirleri, Makrome Düş kapanı (Macrame Dreamcatcher) Nasıl Yapılır? (Kolay Makrome Fikirleri)

Makrome İpten Çanta Yapımı - Spagetti Yarn, Makrome Kırlent Nasıl Yapılır? Makrome Yastık Yapımı (Ev Dekorasyonu Fikirleri), MAKROME DÜĞÜM TEKNİKLERİ | Yeni Başlayanlar İçin Makrome, MAKROME RUNNER YAPIMI | Runner Nasıl Yapılır? | Ev Dekorasyon Fikirleri - Spagetti Yarn, MAKROME Diş Kaşıyıcı Yapımı - Yeni başlayanlar için Makrome Projeleri, Makrome Terlik Nasıl Yapılır? I Makrome Terlik - Makrome Projeleri | Spagetti Yarn, Makrome Raf Nasıl Yapılır? Spagetti Yarn Makrome Halat (Rope) İpinden Raf Yapımı, Makrome Çanta Nasıl Yapılır? Spagetti Yarn XX lace İpinden Çanta Yapımı (Makrome Fikirleri), Makrome Sepet Askılık Nasıl Yapılır? Spagetti Yarn XX lace İpinden Sepet Yapımı (Makrome Fikirleri)” adı altında yer alan videolarımız ile son zamanların en trend iplikleri olan Makrome iplikler ile aklınıza gelen her projenin yapımına kanalımızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Makrome ipliklerden sonra yine son zamanların en gözde ipliklerinden biri olan penye iplikler ile yapılan çeşitli penye iplik projelerine “Penye İplik Kiti ile Puf Yapımı (Tığ ile) - Spagetti Yarn, Şiş ile Puf Örmek, Kilim Kiti ile Kilim Örmek” adlı videolardan ulaşabilirsiniz.

Spagetti Yarn'ın geri dönüştürülmüş malzemelerden üretmiş olduğu Penye İplik, Barbante, Ribbon, XX Lace, Makrome, Mercerized Cotton ve daha birçok iplik türüyle neler yapabileceğinizi inceleyebileceğiniz, sizlere ilham verecek videoları kaçırmamak adına Spagetti Yarn Youtube Kanalımıza abone olmayı ve bildirim zilini açmayı unutmayın ve içeriklerden ilk siz haberdar olun! Örgü ve sevgi ile kalın!