Hobiler arasında en çok tercih edilen hiç kuşkusuz örgü örmektir. Dolayısıyla hobi malzemeleri arasında en çok tercih edilen de örgü malzemeleridir. Her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çeken bir hobi haline gelen örgü sayesinde, el becerilerinizi sergileyerek dilediğiniz ürünü ortaya çıkarabilirsiniz. Ekonomik bir hobi türü olan örgü ile hem eğlenebilir hem de ihtiyacınız olan ürünü daha ekonomik biçimde hayata geçirebilirsiniz. Son yıllarda hızla daha popüler hale gelen hobilerden biri olan örgü, içerisinde birçok ürünü barındırmaktadır. Örgü yapmak isteyenler için ise malzemeler oldukça basittir. Hobi olarak örgü örmeyi tercih edenler için gerekli olan malzemeler, tasarlanacak ürüne göre değişiklik göstermek ile birlikte temel olarak örülecek ürüne uygun ip, şiş ya da tığ ve isteğe bağlı olarak örgü aksesuarlarıdır.

Örgü setleri tasarlanacak ürüne göre farklı şekillerde olabilir. Örgü setlerinin içerisinde makrome ürünler tasarlamak isteyenler için farklı, amigurumi ürünler tasarlamak isteyenler için ayrı malzemelerden oluşan setler bulunmaktadır. En çok tercih edilen ve çok keyifli bir hobi olan örgü ayrıca öğrenmesi ve yapması en kolay hobilerden de biridir. Örgü örmek için tek bilmeniz gereken kullanacağınız ip çeşidi ve buna uygun şiş ya da tığ numarasıdır. Uygun malzemeleri temin ettikten sonra şiş/tığ kullanarak ipiniz ile ilmek atarak istediğiniz modele uygun şekli oluşturacaksınız. Başlangıçta zor görünen bu işlem eliniz alıştıkça oldukça kolay gelecek. Bu noktada gerekli olan tüm malzemeleri Spagetti Yarn web sitemizden temin edebileceğiniz gibi yine Spagetti Yarn Youtube kanalımızdan da örgü videolarımıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Örgü malzemeleri ayrı ayrı satıldığında farklı bir fiyata sahip olabilmekte bu nedenle örgü setleri ve örgü kitleri fiyatlar açısından daha avantajlı olabilmektedir. Spagetti Yarn Örgü setleri, örgü yapmak isteyenler için oldukça makul fiyatlarla Spagetti Yarn web sitemizde satışa sunulmaktadır. Tamamen doğa dostu geri dönüşüm malzemelerinden ürettiğimiz ipliklerden oluşan Spagetti Yarn Örgü Setlerimiz yeni başlayan örgü severlerden başlayarak örgü ustası olan tüm örgü severlere uygun olarak tasarlanmıştır. Değişen trendler dikkate alınarak özenle seçilen renkler ve ip türlerinden oluşan Spagetti Yarn Örgü Setlerimiz ile örmenin tadına doyamayacaksınız. Birbirinden farklı gramaj, tür ve renkleri ile sizleri Spagetti Yarn web sitemizde siz örgü severleri beklemektedirler.

Pure Cotton Mini 20g - 10’lu  paketler pembeler, maviler, yeşiller, gökkuşağı başta olmak üzere 11 farklı renk seçeneği ile örgü severlerin beğenisine sunulmuştur. Yine Pure Cotton Mini 20g - 25'li paketleri ve Pure Cotton Mini 10g - 10’lu  paketler ile de satın alınabilmektedir. Diğer bir ip türü olan Mercerized Cotton iplikler ise Mercerized Cotton Mini 20g.10'lu paket seçeneği ile 11 farklı renk seçeneği ve Mercerized Cotton Mini 10g -10'lu Pastel Renkler ile de örgü severlerin beğenisine sunulmuştur. Ayrıca Makrome severler için diğer detaylarda unutulmamış, Makrome Anahtarlık Seti (Şeker Beyaz), Makrome Başlangıç Seti (Şeker Beyaz), Makrome Hobi Seti (Haki - Şeker Beyaz) gibi farklı makrome setlerine Spagetti Yarn web sitemizde yer verilmiştir.

Birbirinde farklı renk seçenekleri ile sunulan örgü setlerimiz hobi saatlerinizin keyfine keyif katmak için sizleri bekliyor. Spagetti Yarn Makrome setleri hem örgü örmenizi kolaylaştıracak hem de zaman ve bütçe tasarrufu yapmanıza sağlayacak. Tamamen doğa dostu geri dönüşüm malzemelerinden ürettiğimiz ipliklerimizi kullanarak farklı projeler oluşturmak artık yalnızca bir tık uzağınızda. Yapmanız gereken Spagetti Yarn web sitemize giriş yaparak Kit & Örgü Seti Seçeneğine tıklayarak açılan pencereden Örgü Setleri seçeneğine tıklamaktır.